Väck din själ och fira din frihet!

 

Dagens kort en hälsning från Ärkeängel Sandalfon som hälsar att änglarna ger gåvor från din skapare så öppna din famn och ta emot dem. Många har haft en tuff och jobbig tid när vi har släppt på gamla blockeringar och verkligen tagit itu med det som har hållit oss tillbaka. Vi har fått insikt och har jobbat på bra med våra känslor och nu får vi belöning för vårt jobb, våra önskningar blir sanna.

Ge dig själv tillåtelse att leva det liv som du kom hit för att göra. Vi föddes fria och från en ung ålder så lärde vi oss vad vi ska tro och hur vi ska bete oss och vi har lånat den tron och gjort den till sanning. När du tillåter någon annan säga till dig hur du mår och vad du ska tro på så lever du inte ditt autentiska liv. Kom ihåg att du är ett med det oändliga och kan skapa mirakel. Bli medveten om att du är gudomlig och du kommer att vara fri. Förverkliga din sanna essens och befria dig från det som håller dig tillbaka från att uppnå dina drömmar. Väck din själ och fira din frihet!

Every human being wants to be free. Once you become aware that you are really a prisoner in this life, you will crave freedom” – Sri Daya Mata

Ärkeängel Sandalfons namn betyder broder och anses vara Metatrons tvillingbror. Sandalfon är musiken och bönens ärkeängel. Han hjälper Ärkeängel Mikael att rensa bort rädslor och effekter av rädslor. Sätt på stämningsfull musik och kalla på honom för att lösa upp spirituell förvirring. Han aura är ljusturkos och kristallen turkos vibrerar hans energier. Han kan även hjälpa till med stabilitet, balans och frihet.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor, maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger för prisuppgift. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på din/dina frågor

4 kommentarer

  1. Hej ser det ut som kärleken finns inom räckhåll för min dotter?hon har gett upp nu😢mvh Mona

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *