Vecka 15

Början på April och jag längtar tills all vår snö har tinat bort och känna solens strålar värma oss efter denna vinter. Här kommer veckans budskap igen och du känner om det är menat till just dig.

Lekfullhet är det första huvudbudskapet och du vet vad du ska göra. Lita på det du känner inom dig och agera utan att tveka. Du kommer att komma till insikt med något som du anat en tid. Fokusera på din lekfullhet så kommer den bra balansen och harmonin och allt kommer rulla framåt.

De älskande och du behöver inte skynda på något eller tvinga det att hända. Allt sker precis när det ska. Fortsätt ha tron och att bli kär handlar en del om att kunna hantera de stora känslorna man känner inom sig. Relationen fortsätter in i en ny fas eller att det är en ny person som kommer in i ditt liv. Harmoni och kärlek

Firande Du är starkare än du tror och din styrka försäkrar dig en lycklig utgång. Glädje, lycka och fortsätt med det du redan gör för du kommer att få det du strävar efter. Oroa dig inte utan njut av det du skapat och det blir ett sorts förverkligande. Önskar dig en fin vecka!

Kärlek kommer att ta dig igenom

Var rädd om dig för det finns bara en du! Kram Britten

Denna vecka använde jag Osho zen tarot – Osho/Ma Deva Padma. Gudinnornas orakelkort – Doreen Virtue. Guardian Angel tarot– Doreen Virtue/Radleigh Valentine. Angel Tarot – Doreen Virtue/Radleigh Valentine. Oracle of the mermaids– Lucy Cavendish. Runkort – Livsenergi. Angel wishes – Debbie Malone.

4 reaktioner på ”Vecka 15

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *