Vecka 16

Här kommer vecka 16 budskap till just er som läser min blogg. Du känner direkt om något är till dig denna vecka.

Kraft Du har kraften och förmågan att komma till ett genombrott den här veckan. Du har kontakterna och stabiliteten och för en del förmågan att överkomma och komma i mål. Det handlar inte om att förlora eller vinna. Energierna är på topp och du kommer släppa det som varit och du kanske upptäcker att du har kommit “hem”.

Vision Låt inte din hjärna spärra in ditt hjärta utan se till att både hjärnan och hjärtat är öppna så kommer de att ge dig den förändring som du strävat och längtat efter. Din vision och förändringen ger dig healing och egenkärlek som du längtat efter. Är det jobbiga känslor så låt dem komma. Vad vill du skapa med din kreativitet som får ditt hjärta att sjunga?

Visdom Använd din visdom för att konfrontera din skuggsida som du inte riktigt ännu är vän med. Du är på rätt väg fast du kanske upplever tvekan innerst inne. Situationen är äntligen slut och du upplever dig själv fri. Du har guidning och beskydd runt dig. Lita på processen och dina intentioner är för ditt högsta bästa. Önskar dig en fin vecka!

Familjen är allt, se alltid till att erkänna detta.

Var rädd om dig för det finns bara en du! Kram Britten

Denna vecka använde jag Reawakening the Soul – Sundara Fawn. Oracle of the Fairies – Karen Kay. The Druid Animal oracle– Philip & Stephanie Carr-Gomm. The Psychic Tarot for the Heart oracle deck – John Holland. Energikällan– Maria Sjöberg. Archangel Power Tarot – Radleigh Valentine . Angel wishes – Debbie Malone.

2 reaktioner på ”Vecka 16

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *