Möten och egentid

 

Vi är flera som skriver dagliga budskap till er läsare och det kanske inte är hela texten som gäller alla. Oftast kan man känna vilket budskap som är menat just till dig och som man ska ta till sig utav. Det kan bara vara några enstaka ord som man känner sig träffad utav eller någon mening och det är ganska lätt att känna vad som är menat just för dig.

Det har varit ett firande med likasinnade och det har varit fin gemenskap. Kan handla om det mediala eller andekontakt. Affärsmöten eller möten där man har kommit till ett avslut och där man har kommit överens om något bra för alla parter och där det har vart ljusa energier. Universum har vart med och sett till att mötena har blivit fördelaktiga för dig.

Luften kanske har gått ur oss nu efter alla möten och vi behöver dra oss tillbaka från situationen, vare sig det är en gammal kärlek, ett nuvarande förhållande eller att lämna något, kan till och med handla om en flytt. Om det har varit mycket hektiskt runt omkring så är det viktigt att vi drar oss tillbaka för att ta en paus och att vi reflekterar och att vi även läker från det som har varit. Känslorna behöver landa och komma på rätt plats.

Ta lite egentid så att du kan komma i kontakt med din själ och inre och låt andens kraft ge dig möjlighet att återställa din energinivå så att du kan gå framåt i en positiv riktning. Ta tillfället i akt och kom i kontakt med ditt hjärta och själ för att finna modet och styrkan och finn passionen igen. Ta tillbaka din kontroll och kraft så du fortsätter vara stark på din resa. Det här är din tid!

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor, maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger för prisuppgift. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på din/dina frågor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *