Vecka 50

Andra advent på söndag och jag upplever att tiden bara rusar iväg. Ibland behöver man bara stanna upp och känna och reflektera. Har du hittat hit så känner du direkt inom dig att budskapet är riktat till dig. Det är många dörrar som ska öppnas denna vecka.

För några handlar det som ekonomin och att dörren öppnas upp för dig där det finns mer värde. Det kan upplevas som att det kommer i överflöd som bara sköljer över dig. För att hålla rätt fokus på det som kommer in som mervärde för dig så bör du prioritera motion och att göra den aktivitet som du mår bäst av. Din kropp och knopp kommer att tacka dig.

Det kan upplevas som att du står mitt i den blommande trädgården med grinden stängd och att du har så mycket tur nu med mänskliga relationer. Det ligger en rätt tajmning för att skriva ner dina tankar och det som du känner inom dig. Några av kan till och med uppleva att du andas in den härliga livsenergin av kärlek från en motpart. Ha fokus på vad du vill och vad som är viktigast för dig just nu.

Den tredje dörren handlar om personligt helande och glädje. Upplever du att du har behövt offra något och att det finns personer runt dig som vill köra över dig så blir det en resa mot äventyret. Öppna dörren och släpp in positiviteten, glädje och ljuset. Låt det omfamna dig. Reflektera och planera vad som blir ditt nästa steg mot personlig framgång och gjädje. Önskar dig en fin andra advent och en härlig vecka!

Om det inte känns rätt så är svaret Nej!

Det finns tid till att svara på frågor och läggningar mejla britten20@hotmail.com eller skriv till mig på messenger för prisuppgift eller beställning. Ni får ha lite överseende med att det kan vara lite kö innan just du får svar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *