Vecka 51

Ja då har vi kommit fram till Julveckan och jag hoppas ni alla tar till vara på tiden tillsammans med nära och kära och var tacksam för det som ni har tillsammans. Som vanligt så känner du om budskapet eller en liten del är till just dig.

Upplever du att det har varit en tuff tid för dig så känns det som det kommer att lättas upp och att du är på väg mot en ljusare tid. Konsten att kunna ta emot hjälp är en styrka. Återbygg och blicka inom dig, plocka fram medkänsla och kärlek och acceptera att ditt liv är precis som det är.

Några av er stävar framåt i rasande fart. Du kanske även upplever att det är hinder och utmaningar som du måste ta dig igenom. Bara andas och tänk “Jag släpper taget om begränsande tankar som håller mig tillbaka” Du är på väg mot nytt. Ibland känner man sig vilsen i uppförsbacken men ge inte upp för du vet att det var värt att kämpa för.

Låt dig glädjas i julfirandet. Nå ut till den person som du känner behöver hjälp att höjas som person. Var inspirationen, var musiken för den som behöver. Du är kreativ just nu och låt det flöda i ditt hjärta för att sprida det till andra.

Firar du Julen själv så är det helt ok. Du har alltid ditt andliga team runt dig. Du är aldrig ensam. Du är värd lika mycket som grannfamiljen. Man måste inte fira tillsammans med andra. Man bestämmer själv hur man vill göra vid högtider och gamla tradtioner. Du är viktig! Önskar er alla en riktigt fin Jul på vilket sätt ni än firar. Julkram!

Jag släpper taget om begränsande tankar som håller mig tillbaka

Det finns tid till att svara på frågor och läggningar mejla britten20@hotmail.com eller skriv till mig på messenger för prisuppgift eller beställning. Ni får ha lite överseende med att det kan vara lite kö innan just du får svar.

2 reaktioner på ”Vecka 51

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *