Vecka 49

Snö i stora mängder har singlat ner och vi har skottat. Man får se det från den ljusa sidan och tacka för motionen det skapat för oss. Första advent och tiden går så fort. De flesta av oss har mycket att göra med julstök och planera mat och bak. Här kommer i alla fall veckans budskap till just dig som hittat hit. Du känner vad som är riktat till dig.

Vi alla bär våra förfäders visdomar inom oss. Vi kan bara acceptera människor och situationer precis som dom är. Lita till din intuition och du kanske bör sakna ner och meditera för att träffa dina kraftdjur och guider för att få klarhet i något som behöver healas.

Pratar ni om att göra en familjeresa eller resa till eller med familjen så vet du svaret inom dig. Du/ni är på rätt väg. Lägg bort egot i planerna och ta fram ödmjukheten så blir det ett rätt val i resan som ni ska göra. Känn tacksamhet för det som ni ska göra tillsammans.

Finns det en önskan om att utöka familjen med fler barn så känns det som det är rätt tid nu. Ängeln av fertilitet träder fram. Ha ett öppet sinne och håll fokus på vad du vill åstadkomma. Tänk positivt och ha optimistiska planer och fokus på att uppnå det du önskar. Det är rätt tid för att agera på dina planer just nu.

Det som verkar omöjligt är möjligt, tro

Det finns tid till att svara på frågor och läggningar mejla britten20@hotmail.com eller skriv till mig på messenger för prisuppgift eller beställning. Ni får ha lite överseende med att det kan vara lite kö innan just du får svar.

2 reaktioner på ”Vecka 49

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *