torsdag 6 augusti

Dagens budskap igen och det gäller för idag torsdag 6 augusti och du känner direkt om det är menat till dig.

Det handlar om en förnöjsamhet och att din önskningar/drömmar slår in. Du kommer uppleva frid, glädje och tillfredställelse. Var klar med hur du vill att relationer ska se ut för din önskan beviljas snart. Kom ihåg att vara öppen för att ta emot det som universum sänder din väg och var uttryck tacksamhet när drömmarna slår in.

Du kanske har bekymmer eller problem och jobbiga händelser runt dig och du fokuserar och oroar dig hur allt ska gå. Lägg ditt fokus på något bra och trevligt som du har istället. Du har så mycket som du kan vara tacksam för och det kommer mer saker du kan uppskatta. Väljer du att se det positiva istället för det negativa så kommer det ändras i energierna och ditt medvetande från brist till värde.

För någora utav er så blir det ett spirituellt uppvakande, klarhet, uppenbarelse av sanning och ett kosmiskt medvetenade. En utvärdering av det gamla tillsammans med läxor och lektioner som du lärt dig eller fortfarnade behöver lära dig att förstå är prio ett. Du kommer att kunna förlåta, acceptera och hela så du kan gå framåt i en balanserad och ett spirituellt tänkande. Var ärlig med dig själv och lita på det du vet är sant.

Jag tänker på att kärleken bor i mig och att den inte kommer utifrån och att den inte är beroende av andra.

Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med Inge-Gerd. Vi erbjuder olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Vi har sammanställt olika kompendium inom olika ämnen. Mer info får du i vår grupp

6 kommentarer

  1. Detta stämmer in klockrent på varenda liten detalj av det som händer eller håller på att hända i mitt liv 🙏❤️☺️ Tusen tack för budskapet

  2. Det var vackert om att kärleken bor i mig och inte kommer utifrån eller är beroende av andra. Tack, det tog jag verkligen till mej!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *