tisdag 4 och onsdag 5 augusti

Här kommer budskap för idag tisdag 4:e och imorgon onsdag 5:e augusti. Det är som vanligt inte menat till er alla . Du känner direkt om det är till dig.

Vi uppmans forstätta kring det andliga och söka efter just din sanning. Det kan sitta mentalt och i din intuition eller kring kommunikation. Lita till det som du får till dig i dina tankar och känslor.

Som en sprituell person så har du oändligt med kraft och det handlar om din inre stykra, viljestyrkan, modet, medkänsla, generositet och kärlek. Sätt av nödvändig tid för att lösa om du upplever problem. Kraften kan även kanaliseras andligt. När du har rätt balans i huvud, kropp och själen och med andens kraft så kan allt övervinnas och bli ett positivt resultat.

Du har skapandekraften genom dina medfödda andliga förmågor. Du har förmågan att förändra allt i ditt liv genom att använda dina naturliga andliga förmågor till manifestationer. När du klagar ger du bort kraften till andra och det blir negativa affirmationer som drar till sig mer av det oönskade. Använd tankens kraft till att göra det postivit runt dig.

Jag är perfekt som jag är och jag låter andra ta del av mina unika gåvor

Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med Inge-Gerd. Vi erbjuder olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Vi har sammanställt olika kompendium inom olika ämnen. Mer info får du i vår grupp

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *