fredag till söndag 7-9 augusti

Budskapet gäller för idag fredag 7:e och fram till söndag 9:e augusti och det är som det brukar att det inte är menat till er alla som läser utan du känner starkt att någon mening eller hela budskapet är till dig.

Alla resor börjar med ett viktigt första steg och det är tid för dig att ta ett modigt steg framåt. Ett äventyr väntar på dig. Det handlar om en betydelsefull inre förändring till det bättre. Livet i sig själv puttar och flyttar dig framåt för att utvecklas och ditt nya äventyr väntar på att du modigt tar ett steg fram in det okända. Det här är din resa.

Sprid dina vingar och känn energin av expansion runt dig. Du kanske har glömt bort att leva ditt liv till fullo. Kanske har en relation växt och är inte spännande längre eller möter inte längre vad du behöver. Lyssna till ditt hjärta och gör den nödvändiga förändringen med kärlek och medkänsla.

Vet och använd din sanna inre kraft. Det handlar om din personliga och spirituella kraft just nu. Du är magisk och du bör klargöra dina tankar för att gå i rätt riktning. Det är en viktig och kraftfull tid nu. Vet att du är alkemisten i ditt eget liv och nu kan du förändra svårigheter till lycka. Ta tillbaka din kraft och omfamna intentioner i ditt hjärta och i ditt vardagsliv.

Du är fri, det är bara dina egna föreställningar om dig själv som binder dig

Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med Inge-Gerd. Vi erbjuder olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Vi har sammanställt olika kompendium inom olika ämnen. Mer info får du i vår grupp

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *