måndag 3 augusti

Här kommer budskap för måndag 3 augusti och det är som det brukar att det inte är till er alla utan några av er känner direkt om det är menat till dig.

Energin för succé och andligt växande finns runt dig just nu och du kommer att gå framåt på ett postitivt sätt. Var fokuserad på ditt hjärta och progressen kommer att gå ganska snabbt. Du kommer att få en större förståelse och växa som person. Uppmärksamma meddelanden och tecken som får dig att se dig själv och någon annan i ett fräscht och nytt ljus. Gamla sätt att tänka och vara kommer att förändras. Plantera nya ideér och se dem ta rot och växa.

Nu finns fokus av hopp, healing och upplysning. Känns det som omöjligt så kan det faktiskt bli möjligt. Energin av hopp arbetar genom din själ och det är en skillnad mellan succé och misslyckas. Dina framtidsdrömmar kan bli dina när du har hopp och litar på allting som du gör. Dela din kunskap och erfarenhet till dem runt omkring dig.

Någon kommer att gå iväg från den nuvarnade situationen och det stängs en dörr bakom sig. Det kan vara något som du är klar med ett mål, en relation eller ett långsiktig erfarenhet. Du är redo att se över dina val och öppna upp för en väg framåt och det blir en ny början. Vare sig det är i ditt inre eller yttre värld så har du resurser att gå iväg från det gamla och gå framåt.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck. Önskar dig en fin dag! Önskar dig en fin dag!

Ängel Sachiel låter sina blå ljusstrålar lysa för att skänka dig alla de goda ting som du önskar och behöver

Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med Inge-Gerd. Vi erbjuder olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Vi har sammanställt olika kompendium inom olika ämnen. Mer info får du i vår grupp

11 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *