lördag 1 augusti

Här kommer budskap för idag lördag 1 augusti och det är som vanligt att det inte är menat till er alla.

När det kommer till kärlek så ler Universum åt dig just nu. Energierna flyttas och förändras och kommer ihop för att ge dig det du behöver och vill ha. Din ansträngning för att rena ditt hjärtas önskan och att vara närvarande i nuvarande relation samt att aktivt manifestera nya relationer bär frukt nu. Du kan få allt som du har drömt om kring kärleken. Det är bara att ta emot och omfamna.

Det finns en man runt dig som håller en kristall i sin hand. Han är omtänksam och reflekterande. Han är här för att lära dig något i detalj om just ditt vägval. Han kan även assistera dig spirituellt, mentalt eller känslomässigt. Var uppmärksam för det kan hjälpa dig att göra stora framsteg i ditt växande.

Det finns ingen anledning till oro för allt är precis som det ska vara och din idé är gudomligt vägledd och det kanske är dax för att skrida till verket och förverkliga din idé. Du har stöd runtomkring dig och behöver du hjälp är det bara att be om det.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck. Önskar dig en fin dag! Önskar dig en fin dag!

Jag vandrar i strålande ljus idag och sprider glädje till alla jag möter

Välkomna in i fb gruppen Häxorna i norr där jag har ett samarbete med Inge-Gerd. Vi erbjuder olika små utbildningar inom det esoteriska och andliga. Vi har sammanställt olika kompendium inom olika ämnen. Mer info får du i vår grupp

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *