Kärlek flödar

Fredag 12/4 och dagens kort berättar för oss att kärlek överflödar runt oss nu och att du ska glädjas och även att du har potential att uppnå allt du vill ha. Kärlekens kraftfulla energi omger dig. Använd den! Lyssna på ditt hjärta – lyssna på vad du ska göra. Ska du ge din hand i vänskap till någon? Erbjuda förlåtelse eller göra dig mer tillgänglig? Lita på din förmåga att skapa och upprätthålla sanna och kärleksfulla relationer. Nu är det dags att få det att hända.

Var optimistisk och öppen för alla möjligheter. Öppna dina ögon och ditt hjärta och energifält för att ta emot den gåva som kommer till dig. Släpp negativa tankar och övertygelser om kärlek. De tjänar inte dig och kan faktiskt hindra kärlek från att hitta dig. Det här kortet är en påminnelse att fokusera på dina vackra och kärleksfulla egenskaper och låta dem stråla ut i världen. Genom att låta ditt ljus och kärlek skina kommer du att locka ditt hjärtas önskan.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Kostar 200 kr eller frågor för 50 kr/st. Önskar er alla en fin dag!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 reaktioner på ”Kärlek flödar

  1. Eva-Britt skriver:

    Så viktigt att vara optimistisk och öppen för alla möjligheter.
    Tack för budskap och det vackra kortet!
    Önskar dig en skön helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *