Dagdrömmar och beslut

Tidig söndagsmorgon 10/2 och dagens kort hälsar att du ska dagdrömma och sedan ta beslut. När det här kortet kommer upp betyder det ofta att det finns viss förvirring och osäkerhet när det gäller ditt liv. Vad är det du verkligen önskar? Vad vill du ändra och locka till dig? Du har många alternativ framför dig om du bara ser dem. Gör lite dagdrömmar om din framtid. Ha kul! Det är genom dina fantasier som du förvandlar dina önskningar till verklighet.

När du har sorterat ut dina alternativ och spelat runt med möjligheterna är det dags för handling. Det är trevligt att dagdrömma och vistas i “fantasy land” men det är inte klokt att stanna för länge. Ta din tid, men så småningom måste beslut fattas för att du ska gå vidare. Tänk på dina önskemål, bestäm vilken känsla som är rätt och välj en handlingsplan. Du kommer att känna dig kraftfull för att ha fattat beslutet och kommer att vara på väg för att manifestera förändringar.

I dag har jag tid för läggningar. Kanske du vill veta 6 månader framåt? Kostar 200 kr eller enstaka frågor för 40 kr

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

4 reaktioner på ”Dagdrömmar och beslut

  1. Emma skriver:

    Tack . En spicgell sitaskon vetat sen ungdomen. Så stämmer det klockrent .
    I vad jag känner av i energi. Det liksom stannar där. Gjort i flera år men intsivare i 1 halvt år .. Som blit svårt lägga det på hyllan. Är nämligen inte upp till mig.
    Men är inte bang om han själv gör nått åt det. I övrigt får det vara saga.

  2. Inga skriver:

    Tack för de orden. Såg “Den tatuerade Änkan” på Svt play igår. Vilken drömvåning hon ärvde efter sin faster! Där gick min fantasi igång en del. Hon
    skapade sig ett nytt och annat liv! – Vilken härlig typ han var, Lars Molin som skrivit ihop manuset!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *