Dina tankar skapar din erfarenhet! Tänk stort!

 

Finns inget bättre än lördagsmorgon när man är ledig. Solen skiner och snön tinar i rekordfart. Vårt hockeylag i stan blev historiska igår och är klara för sin sjunde SM-final på åtta år. Inget annat hockeylag har lyckats med den bedriften tidigare. Så vi sträcker på våra ryggar lite extra idag. Men jag tänkte inte skriva om hockey idag utan ge er ett budskap för dagen.

Idag blir vi påminda om att expandera vår vision och faktiskt överväga ett mycket bredare och större alternativ. Vi ska tänka mer utbrett och ur ett större perspektiv. I vår tekniska och moderna tid så är det lätt att bredda till mer globalt nätverk genom internet eller socialt marknadsföring. Dagens kort berättar också att vi har obegränsade resurser som finns tillgängliga för oss och att det är rätt tid att tänka stort. Tänk hela världen!

Observera världen runt dig med ett vaksamt och öppet hjärta. Var medveten om att dina tankar skapar all din erfarenhet. Ta en paus och uppmärksamma ditt liv som du unikt har skapat. Det finns inte plats för dömande. Du har accepterat allt som du har i ditt liv.

Du välkomnar vad som kommer din väg. Du litar starkt på livet för du vet att allt som händer är i harmoni med naturen och universum. Dina tankar är kopplade till sanning och du har släppt det förgångna och nu är du fri att breda ut dina vingar och stiga i höjden. Låt din inre eld och vision flöda fritt. Flyg ljust, högt och sant i tanken.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor, maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger för prisuppgift. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på din/dina frågor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *