Reiki

 

Det finns flera olika healingmetoder och jag är diplomerad i Reikihealing på distans. Den kommer ursprungligen från Japan av Dr Mikao Usui. Vidare lärde sig fru Takata healingen som förde kunskapen vidare till Wanja Twan som förde den hit till Sverige på 80-talet.

Jag fick min utbildning utav Ingela Svedberg som hade utbildat sig utav Monica Palo. Monica Palo hade utbildat sig utav Irma Gustavsson som hade utbildat sig utav Wanja Twan.

 

 

Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Effekterna utav Reikin är att problemområden i kroppen och det endokrina systemet behandlas och energin flödar i kroppen genom charkan och meridianer och även genom vår aura.

Det är djupt avslappnade, lindrar och mildrar stress, lindrar smärta, förstärker energiflödet i kroppen och det som kallas livskraften Ki, balanserar kroppens inre organ och körtlar, förstärker immunförsvaret kroppens egen förmåga till läkning, löser upp blockeringar och undertryckta känslor samt ökar balans i kroppen, tanken och vår känsla. Reiki arbetar på alla plan och ökar medvetenheten och intuitionen.

Reikis fem grundprinciper kallas Gokai – som vägledning för personlig och andlig utveckling och kan användas som daglig meditation

  • ska jag släppa all min ilska
  • ska jag släppa all min oro
  • ska jag känna tacksamhet
  • ska jag utföra mitt arbete hederligt och ansvarsfullt
  • ska jag vara vänlig mot alla jag möter

Jag är utbildad  i Reiki I och Reiki II och det går bra att maila britten20@hotmail.com för att boka

Vi har ett Reikiförbund här i Sverige och man kan gå in och läsa mer där http://www.reikiforbundet.se/

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *