Mikael och dags att göra din dröm verklig

Dagens budskap berättar att Ärkeängel Mikael är med oss och han säger att han skyddar dig mot lägre energier och han beskyddar dig, dina nära och kära och ditt hem.

Släpp din oro för han omger dig och din familj, ditt hem och dina ägodelar med kraftfullt kärleksljus. Hans ljus stöter bort lägre energier och drar till sig kärleksfulla upplevelser. Be honom eskortera bort de lägre energierna och att han mentalt ger dig frid.

Försök fokusera på Mikaels ljus och kärlek istället för rädsla, eftersom du drar till dig det du fokuserar på. Har du ditt sinne fritt från rädsla har du mer tid och energi till att ägna dig åt dina livsuppdrag. Mikael säger att utan rädsla är du fri och att du alltid är trygg och hans skydd är komplett.

Andra kortet idag säger vision och att det du vill skapa ska du se klart och tydligt och visualisera. Den spirituella höken är med och säger vakna upp! Det är dags att du hör och ser och förstår de tysta meddelanden som finns gömd inne i din själ.

Höken uppmuntrar dig att utveckla din spirituella medvetenhet och att koppla upp dig med ditt högsta du. Din personliga växt kommer att öppna hemliga dörrar till intuitionen så att du kan breda ut dina vingar och sväva.

Nå till universum och få fram visdom som bär dina drömmar framåt här på jorden. Öppna ditt hjärta och släpp ut passionen för din röst, din kreativitet, dina gåvor och dina drömmar. Det är dags att göra din dröm verklig.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för specifika områden.

20 kommentarer

 1. Hur går det för vår lägenhet som inte är besiktigad även vi har bott här 2 år? Allt är inte färdigt än i vår bostadsrättsförening och vi är ganska oroliga! Tacksam för svar ❤

 2. Hej jeg önsker och veta om jeg bliver rik så jeg bliver Lyckli med Marianne Tack Tack Tack Med vänlig hälsning Perry

 3. Hej❤️ kommer jag att hitta en lägenhet snart i Arboga? Behöver vara en på botten. Jag går med rullator. Och sälja lägenheten i Stockholm? Kram ❤️🙏❤️

 4. Hej Carina !
  Kommer jag att kunna jobba med något igen nån stund och med vad om det går o se , hälsningar Sussi 💜🙏

 5. Jag har svårt att hitta den stora kärleken i en partner. Det kånns som att jag letar på fel ställen. Något tips?

  • Hej Carina! Det är inte lätt att ge tips på kärleken. Det jag vet är att vi många gånger sätter käppar i hjulet för oss själva. Alla är vi olika och har olika kriterier.
   Vi alla vill ha kärleken som det är på film. Det du kan göra är att sätt dig ner i lugn och ro och skriva upp vad kärlek innebär för dig. Hur ska ett bra förhållande vara? Vad är skillnad på stor och liten kärlek? Hur kan du ändra ditt synsätt så att du kan ha en fin och bra relation med en annan där det finns kärlek?
   Ett bra förhållande för mig är att bägge parter ger och tar lika mycket och att bägge vill samarbeta för att förhållandet ska funka. En vänskapsrelation kan växa till kärlek. 💖🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *