Visdom och rotchakrat

 

 

Tiden går fort nu och vi kliver med stormsteg mot ljusare tider. Dagens budskap är visdom och rotchakrat. Idag kanske vi får kontakt med en spirituell lärare som ger ett stort avtryck i vår egen mediala utveckling. Gäller det inte medial utveckling så kan det gälla en hobby som du satar mycket på.

Vi själva har kommit långt och har stor kunskap som vi kan sprida vidare till andra. Vi har obegränsad med potential. Kan vara så att vi söker oss till grupper med likasinnade där vi får vara oss själva och har likande tankar och vi får värdefull feedback och vi får hjälp med inspiration.

Vi har ärkeängel Mikael med oss idag och han uppmanar oss att vara ordentligt grundade i vårt rotchakra. Han hjälper oss med att känna oss starka och vara stabila. Ha tron på att du går framåt på din väg och tillåt dig att känna dig stark och trygg nu och för alltid.

Mikael ger oss mod  att förändra och släppa rädslor. Han ger oss styrka att följa vår egen sanning. Han kan bl.a. ge oss själslig rening, ökad självkänsla, engagemang och rena platser. Mikael hjälper oss även med mekaniska och elektriska saker. Han har mörkblå/mörklila aura och kristallen Sugilit vibrerar till honom.

Sugilit representerar andlig kärlek och vishet och öppnar alla chakra för flödet av den andliga kärleken. Den symboliserar den andliga kärleken till alltet och det vi vet och det vi inte vet samt det vi aldrig kommer att veta.

Är det inte det mediala som är dig grej så kan du använda Karneol, Citrin eller Röd Jaspis för att stärka ditt rotchakra.

 

 

På bilden ser vi Röd Jaspis uppe till vänster och en blekgul äkta Citrin bredvid. Nere till vänster är det den fina Lila/svarta Sugiliten och nere till höger är en Karneol.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för specifika områden.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *