Balans och överflöd

 

Söndag och dagens budskap kommer från Osho Zen Tarot där kortet säger överflöd. För att attrahera in överflöd behöver vi komma till insikt och bli hel. Vi behöver ha ett öppet hjärta och bra balans inom oss med det kvinnliga och det manliga och vara trygga med bägge sidor av oss.

Vi människor är bara halva när vi accepterar den inre världen inom oss och förnekar den yttre världen och tvärtom. Det är svårt vara tillfreds när vi bara är halv. För att bli hel kroppsligt bör vi ta in alla delar som vetenskapligt förmögen, meditativt förmögen och förmögen i medvetenheten.

Många av oss har den mentaliteten som fokuserar på våra brister och vi kan bli besatta av allt vi saknar istället för att vara medvetna om allt vi redan har. Att vara tacksam för allt som vi är och det som vi redan har runt oss är ett bra sätt att komma nära det autentiska överflödet.

Det är under svåra tider som det är som mest nödvändigt att känna detta inre överflöd. Det kan vara svårt när vi mår dåligt att försöka ha den psykologiska styrkan för att bemöta motgångar i vårt liv och att försöka ta vara på möjligheter och bli mer öppna och medvetna för allt runt omkring oss.

Finns tid till att svara på korta frågor eller ställa några ja/nej frågor så maila britten20@hotmail.com eller skriv på Messenger. Jag ger även Reikihealing på distans och kan använda kristaller för specifika områden.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *