beroende

Oavsett om du är beroende av substanser, mat, människor, sex eller överarbete så vidta åtgärder för att börja läka missbruket och ersätt det med hälsosammare alternativ. Sök efter den rätta balansen mellan jobb, vila och fritid så kommer du ha mer energi.

Ta tillvara på den kunskap som du och andra har. Det är dags för fördjupning inom ett område och det är gynnsamt att dela denna kunskap med andra. Ett utbyte av lärdom. Andlig tillväxt och förbättrad intuition. Du är en ljusarbetare så lys ditt gudomliga ljus och sprid kärlek.

Du har investerat klokt så ha tålamod och vänta på resultatet. Granska dina framsteg och gör planer för det nästa som du strävar efter. Se på framtiden med hopp och optimism. Trons kraft kan flytta berg och glada förändringar som ger befrielse från utmanande tider.

Jag har stor potential att lyckas

Det finns tid till att svara på frågor och läggningar mejla britten20@hotmail.com eller skriv till mig på messenger för prisuppgift eller beställning. Ni får ha lite överseende med att det kan vara lite kö innan just du får svar.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *