Drömmar går i uppfyllelse

Efter regn kommer solsken sägs det och varje regnskur bär oftast något vackert med sig. Dessa skiftningar gör att du kan se det vackra extra klart. Sök och du ska finna. Ge inte upp dina drömmar de går att nå.

Överlämna dig till din själs väg och din livsväg är perfekt gjord så att din själ växer. Omfamna varje lärdom och varje ögonblick. För att ta ett beslut fråga dig själv “Vilket sätt för mig närmare mitt gudomliga syfte?” Det är rätt tid att gå vidare nu och även rätt tid för att ta beslutet.

Fokus och kommunikation med visdom och ta steget framåt. Du får ett råd från någon kreativ person som hjälper dig framåt. Var ett ljus för andra och mediterar du så kommer du får svar genom meditation. Du både får och ger healing. Alla har en naturlig förmåga att hela andra.

Jag är full av positiv energi

Det finns tid till att svara på frågor och läggningar mejla britten20@hotmail.com eller skriv till mig på messenger för prisuppgift eller beställning. Ni får ha lite överseende med att det kan vara lite kö innan just du får svar.

10 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *