30 oktober till 1 november

Här kommer helgens budskap som gäller från 30 oktober fram till 1 november. Det är som vanligt inte menat till er alla som läser. Du känner direkt om det är till dig.

Din själ längtar efter att fira stort och ha roligt. Ring några vänner och träffas tillsammans och ha kul. Fokusera på glädje. Ni kanske går på ett event ute tillsammans med andra. Kom ihåg att hålla avstånd. Gillar man inte halloween så kan man alltid hitta något annat att fira.

Blå måne på lördag ca 15.50 och den kallas “blue moon” för att det är den andra gången det är fullmåne i samma kalendermånad. Den anses vara extra stark så kom ihåg att kraftladda dina kristaller och tarotkort. Skapa en ritual och släpp det som du känner att du är klar med. Gammal ilska, smärta och släpp gamla negativa händelse och känslor.

Några av er känner av den extra starka energin och det kan göra dig lite splittrad. Har du många olika saker som du vill göra den här helgen så har du mycket att hålla ordning på för att få ihop pusslet. Du försöker lägga alla bitar på plats så att allt hinns med.

Ta dig tid att vila för allt som du tänker göra finns kvar att göra en annan dag. Fokusera på harmoni, glädje och framgång. För några så kan sanningen avslöjas och det det blir stark positiv kraft som kommer från avslöjandet som ger dig healing. Önskar er alla en riktigt härlig helg!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 100 kr styck.

Änglarna väcker dina energikroppar med deras ljus

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *