torsdag 29 oktober

Här kommer dagens budskap igen och det gäller för idag torsdag 29 oktober. Det är inte menat till er alla som läser men du känner direkt och väldigt starkt om det är till dig.

Idag handlar det om vänskap och det kan vara så att det kommer in nya vänner i ditt liv. Din vänskapscirkel stiger till högre frekvenser och ny vänskap kommer samtidigt som säger du hej då till någon annan vän som du känner att du är klar med.

Några av er kommer att signera ett papper och det handlar om ett åtagande av något slag. Det kan handla om kärlek och relationer, kring ett arbete, hyresavtal eller att sälja sitt hus. Ta reda vad som förväntas av dig och vad som du kan förvänta dig av den andra parten. Du skriver på med ett stort leende.

Det blir en förändring till det bättre och du kommer känna att allt rör sig framåt nu. Det blir harmoni, lagarbete och ett målmedvetet framåtskridande. Du kommer att göra framsteg och du rör dig snabbt mot dina målsättningar och du får hjälp utav andra som stödjer och hjälper dig. Önskar dig en fin dag!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 100 kr styck

Änglarna hälsar att de ger dig allt du ber om eller något ännu bättre

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor

2 reaktioner på ”torsdag 29 oktober

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *