tisdag 20 oktober

Snön har lagt sig och kylan kommit och det är helt andra energier nu än de senaste veckorna. Budskapet gäller för idag tisdag 20 oktober och du känner direkt om det är menat till dig.

Idag bör du vara sann mot dig själv med dina känslor. Känner du att du/ni sitter fast och är trötta så kan det vara tecken på att du inte är ärlig mot dig själv. Avsätt tid idag för att komma i kontakt med dina djupaste känslor.

Kärlek, kärlek och kärlek. Både till dig själv och ditt kärleksförhållande till någon annan. Det kan handla om din relation eller själsfrändekänslor. Du lyser starkt av kärlek både i dig och i din aura.

Flöjd med i flödet och din livsrytm. Det du sår får du skörda och nu får du ut det bästa av livets goda. Det står en fullbordan med bra balans både inom och runt omkring dig och det finns förhoppning och löften inför framtiden. Önskar dig en fin dag!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Kärleken finns inom dig och kan bara upplevas där

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor

4 kommentarer

  1. Kärleken finns inom dej och kan bara upplevas där. Solklart! Tack! En fin dag till dej också! 🌞

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *