söndag 18 oktober

Söndag 18 oktober och här hos mig kommer just nu den första snön. Den är såå efterlängtad av mig i alla fall. Budskapet för idag gäller som vanligt inte till er alla som läser. Du känner starkt i ditt inre om det är menat till dig.

Idag blir vi uppmanade att städa lite bland våra “vänner”. Du kanske har någon som du upplever inte är hälsosam för dig. Du kan känna dig fast och som att hen håller dig tillbaka. Ni är helt enkelt på olika energiplan. Idag är en bra dag för att bryta sig loss. Vet att du är stark och kraftfull och du kan tillåta dig att njuta av din kraft.

Idag är Thurisaz runan med och förstärker din kraft. Den står bland annat för att reflektera, kunskap och svårigheter. Det yttre kan man aldrig påverka men det som du kan ändra och påverka till det bättre manifesterar in mer positiv energi. Finns det negativitet så kan det bli positivitet och fördel för dig.

Några utav er kommer att bryta er loss ur en situation som du känner har blivit övermäktig för dig. Innan brytningen kan det vara bra att du grundar dig ordentligt så att du har den rätta balansen och tryggheten inom dig. Önskar dig en fin söndag!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Jag är balanserad, grudad och känner frid inom mig. Jag har kontakt med mitt högre jag

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *