Stanna upp, stolthet och planera

Veckans budskap gäller för vecka 21 och det är som vanligt att budskapet inte är till alla utan du känner direkt om det är till dig.

Stanna upp en stund och ta dig tid att fundera och reda ut alla problem innan du tar nästa steg. Du kanske bestämmer dig för att vänta eller lägga ner hela projektet men du bör stanna upp lite och red ut dina tankar och dina alternativ.

Var stolt över det du har åstadkommit, allt som du är och allt som du kommer vara. Se på det du har presterat och var stolt över dig själv. Klappa dig själv på axeln och hedra ditt hårda arbete. Du kanske har gått igenom en svår och smärtsam situation eller bara släppt allt som hållit dig tillbaka för ditt högsta bästa. Var stolt över hur långt du kommit och ha tilliten i hur långt du kan gå.

Var redo och gå framåt och det som du håller på att planera så bör du vara redo på stora planer och händelser just nu. Det känns som om det kommer att hända rätt snabbt och för att ta kontoll över energin så sätt ett mål. Följ upp dina planer med stort fokus och i vilken riktning du ska ta eller gå. Så samla dina tankar och planer och bara kör. Våga ta steget och tro på dig själv och kraften av den energin kommer att flytta dig fram till din mållinje. Önskar dig en fin vecka!

“Jag är medveten om vad jag vill uppnå och tänker på varför jag kommer att lyckas med det” – Cecilia Sifontes

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *