Guiderna, kärlek och sömn

Här kommer budskap för vecka 20 till er. Det är i vanlig ordning inte menat till er alla utan du känner kraftigt att någon mening är till just dig.

Dina spirituella mentorer kommer fram och påminner dig om de ständigt närvarande kraftfulla spirits i ditt liv. Evig inspiration och support finns tillgänglig genom de kärleksfulla entiteterna i andevärlden. Dina guider finns runt dig det gäller bara att vara öppen för deras guidning när du frågar om information som du behöver. Tänk på att man kan få informationen på väldigt många olika sätt.

Kärlek är inte meningen att vara i ett fast format utan det är en resa och en process av att bli den person som du är menat att vara – en person som lever och älskar från hjärtat och din själ. Du är kärlek och du är värd kärlek. Starta resan genom att låta kärleksenergin gå genom ditt hjärta och ditt liv.

Sömn kommer upp och du bör vila mer. Stryk nödvändiga aktiviteter från ditt schema och se till att få en hel natts sömn. Om din oro håller dig vaken släpp oron till din guider och änglar. Kanske du ska ta mer vila under dagarna om det går och skär ner på kaffe och socker. Slut din ögon och ta några djupa andetag och håll positiva tankar. Önskar er alla en fin och positiv vecka!

Dagsljusets ängel Shamshiel säger att du går med stålande ljus idag och du sprider glädje till alla du möter.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 70 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

8 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *