Sjätte chakra och kärlek

Dagens kort gäller för idag 23/4 och du känner direkt om budskapet är menat för dig. Budskapet berättar om tydlighetens klarhet och personlig vision. Den kraftfulla ärkeängel Metatron ger briljanta indigo vibrationer till ditt pannchakra eller tredje ögat som det också kallas och det är centrumet för insikt och tydlig tanke. Det indikerat om en mycket större tydlighet i din tankeprocess och ett expanderat perspektiv mot bredare horisonter.

Det kan bli några nya uppfattningar och det rensar förvirrade moln. På vissa sätt kan det vara en ny början och du är på väg att utveckla en djupare insikt om vad som händer i ditt live och varför. Nu är det dags att fokusera på din personliga vision. Hur vill du att ditt liv ska se ut under de kommande åren? Skapa en tydlig bild av det du vill ha och stöd det med dina dagliga tankar. Insikten du behöver för att skapa ett levande liv är tillgänglig för dig nu.

Öppna ditt hjärta för att bli fylld av universums ovillkorliga kärlek. Ditt hjärta och själ är ren kärlek… du är kärlek… men du har glömt. Ditt sinne har identifierat ditt hjärta med känslor som smärta och lidande. Du kanske har slutit dig från att ta emot. Den störta gåvan du kan ge dig själv är att älska dig själv på alla plan. Inuti, på och runt dig.

Öppna upp för sann kärlek och universum väntar på att du öppnar ditt hjärta och sprider dina vingar och flyger. Är jag villig att hela mitt hjärta? Älskar jag mig själv? Känner jag universums kärlek till mig? Kan jag öppna mitt hjärta att älska och att jag blir älskad? Sprid kärlek!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Kostar 200 kr eller frågor för 50 kr/st. Önskar er alla en fin dag!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 kommentarer

  1. Tack för den fina vägledningen, det är så sant. Ha en fin dag! 🌸kramar sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *