Dagdrömmar och beslut

Dagens kort för måndag 22/4 och för tisdag 23/4 handlar om dagdrömmar och att ta ett beslut. Det kanske är så att det finns viss förvirring och osäkerhet när det gäller ditt liv. Vad är det du verkligen önskar? Vad vill du ändra eller locka till dig? Du har många alternativ framför dig om du bara ser dem. Gör lite dagdrömmar om möjligheter för framtiden och ha roligt. Det är genom dina fantasier som du förvandlar dina önskningar till verklighet.

När du har sorterat ut dina alternativ och spelat runt med möjligheterna som det är dags för handling. Fastän det är trevligt att dagdrömma är det inte klokt att stanna i fantasiernas land. Ta din tid men så småningom måste beslut fattas för att du ska gå vidare. Tänk på dina önskemål och bestäm vilken känsla som är rätt och välj en handlingsplan. Du kommer att känna dig kraftfull för att ha fattat beslutet och kommer att vara på väg för att manifestera förändring.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Kostar 200 kr eller frågor för 50 kr/st. Önskar er alla en fin dag!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

8 reaktioner på ”Dagdrömmar och beslut

  1. Åsa skriver:

    Hej.
    Är intresserad ? av vad, ja. Lite kärlek o jobb. Står som en förvirrad höna o vet varken ut eller in. Lite på gång men osäker om vad som är rätt.
    Mvh
    Åsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *