Tålamod

Måndag 15/4 och redan påskvecka. Dagens kort handlar om tålamod och att släppa desperation. Kortet visar en vacker ängel som håller en klocka i vinterns stillhet. Hennes tysta och fridfulla energi säger att det är dags att släppa den gamla brådskan och att titta på saker med ett mycket tydligare perspektiv.

Det handlar om att du ska koppla av och släppa den enkla desperationen som har drivit dig. Försök inte att förlora din vilja i bara ett alternativ. När du tror att det bara finns en lösning för att möta dina behov eller för att göra dig lycklig så blockerar du många lösningar från att komma framåt. Släpp på ångesten och var flexibel! Var tålmodig, öppen och kreativ. Universum har fler alternativ än du kanske är medveten om. Tysta ditt sinne och bredda dina perspektiv och låt dem komma igenom.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Kostar 200 kr eller frågor för 50 kr/st. Önskar er alla en fin dag!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 reaktioner på ”Tålamod

  1. Ammi skriver:

    Tack! Tar till mig detta men vet inte hur jag ska släppa. Nånstans förstår jag att jag blockerar mig själv genom att bara se en lösning. Gör ont nu när jag skriver orden. Lite ledsen känner jag mig. Är det rädsla tro? Jag får försöka jobba bort det, hur jag nu gör det? Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *