Harmoni

Söndag 13/4 och dagens kort handlar om harmoni och det indikerar möjligheten till en djup andlig initiering eller partnerskap äger rum vid denna tidpunkt eller manifesteras för framtiden. Kortet representerar inte alltid en kärleksaffär och det kan innebära andra former av relationer i ditt liv – oavsett om det är personliga eller i affärslivet. Kom ihåg att inte alla partnerskap måste vara till en person utan det kan handla om en grupp, en organisation, ett husdjur eller till och med en händelse eller situation.

Harmonikortet låter dig veta att det är dags för dig att göra val i vissa relationer och åtaganden som du bildar med andra och att det handlar verkligen om dig – även i de svåraste situationerna. Det är tänkt att vara speglar för dig, vilket alltid återspeglar vad du behöver se.

Fråga dig själv: Vad lär jag mig av det här förhållandet? Vilka nya egenskaper utvecklar jag? Är det här partnerskapet mitt bästa? Hur kan jag göra det starkare? Undervisar vi varandra? Tillåter människorna i mitt liv och uppmuntrar mig att vara allt jag kan? Inom varje relation finns det en kodad lektion som höjer dig eller i vissa fall en som du fortfarande behöver lära dig.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Kostar 200 kr eller frågor för 50 kr/st. Önskar er alla en fin dag!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *