Förändring och healing

 

Ny dag och nytt budskap och idag representerar kortet känslor, känslighet och en påminnelse om att inget i livet är stillastående – det är ett konstant flöde och en sak är säker: Allt förändras! Tiden är nu och du kanske måste möta dina värsta rädslor och titt in i din själs mörka skuggor. Du måste lära dig att konfrontera det som du har undvikit och gå modigt genom det. Kom ihåg att livet återupplivar naturligt sig själv, så även du. Dagens kort hälsar och lovar att det finns ljus i slutet av tunneln.

Neka inte ditt förflutna och låt tårarna falla och du kommer att upptäcka diamanterna i din själs skattkista. Det är en rengöringsprocess att tvätta bort och rensa ut det som en gång undvikits, ignorerades eller drevs åt sidan. Idag kan din känslighet vara ganska intensiv så öppna eller stäng det som behövs. Hela din kropp är som en stor antenn, kom ihåg att du har kontroll över hur hög eller låg du vill att mottagningen ska vara. Moder jord kan hjälpa dig i denna period av förändring, sensitivitet och helande.

Vi har kraftfull energi från månen idag och jag tänkte skicka Reikihealing  kl 15.00 på distans i 30 minuter till de som vill vara med. Kostnad 20 kr som betalas via swish.

OBS!
Maila britten20@hotmail.com för bokning och info. Bokning och betalning senast kl. 14.30

 

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *