Fullmåne och harmoni

 

God morgon på er! Här kommer torsdagens budskap för idag 22/11 och det handlar om harmoni. I morgon har vi fullmåne och det är starka energier igång. Vill ni läsa om min variant på fullmåneritual så finner ni den i ett inlägg från igår. I dag ska alla mina kristaller, orakellekar osv ut i friska luften för att kraftladdads.

Dagens kort indikerar på att en djup andlig initiering, partnerskap eller förening äger rum nu. Det behöver inte vara en kärleksaffär utan det kan innebära andra relationer i ditt liv. Det behöver inte heller vara en relation till en person utan det kan vara en grupp, en organisation. Det är dags för dig att göra val i vissa relationer och det åtaganden du bildar med andra handlar verkligen om dig – även i de svåraste situationerna. De är tänkt att vara speglar för dig, vilket återspeglar vad du behöver se.

Fråga dig själv: Vad lär jag mig av det här förhållandet? Vilka nya egenskaper utvecklar jag? Är den här relationens för mitt högsta bästa? Hur kan jag göra det starkare? Undervisar vi varandra? Inom varje relation finns det en kodad lektion som du förhoppningsvis har tagit upp eller i vissa fall en som du fortfarande behöver lära dig.

Idag har vi en man med som håller i ett mynt som kan vara ansluten till pengar, hälsa eller värde. Han sitter i ett frodigt blommande fält och håller ett stort ljust mynt. För män kan det indikera en aspekt av dig själv för att öka dina mål och få ökad hälsa, pengar eller värde i ditt liv. Större framgång är på väg när du tar kontroll över dina egna finanser och handlingar.

Kan vara en finansiell rådgivare eller läkare som du redan vet eller snart ska träffa. Han är till hjälp och kan komma med råd angående den nästa åtgärd du behöver ta. Var öppen för den här personen som visar upp stöd men använd alltid din egna intuitiva vägledning för att väga informationen du får. Det kan också innebära ett nytt kärleksintresse med en rik man eller en man från jobbet. Önskar er en fin dag!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *