Ängels klocka och mer medveten

 

Dagens kort och budskap berättar att vi ska vara tålmodiga just nu. Ängeln som håller i klockan på bilden är tyst och hennes energi är lugn och hon berättar att det är dags nu. Dags att släppa iväg något gammalt som brådskar och tycker på. Vi ska försöka att se på saken mer klart och ur ett annat perspektiv.

Det är rätt tid att ta det lugnt och och släppa på det du har i tanken som kanske gör att du känner dig desperat och som driver dig just nu. Försök att inte trycka på och bara gå en väg. Försök se helheten och var medveten om att det finns fler vägar att gå bara du tar det lugnt och sorterar i tankarna.

Försök att släppa din oro och oroa dig inte om vad som komma skall. Var mer här och nu och fatta dina beslut efter det. När du släpper din oro så får du mer klarhet över situationen. Du blir mer medveten och det blir lättare att välja den rätta vägen att gå just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *