Lejon och passion

 

 

Dagens budskap är från Osho Zen Tarot och John Hollands The psychic tarot. Två underbara kort med härlig energi. Det första kortet berättar om pånyttfödelse och att vi kan vara i tre olika nivåer i medvetandet antingen – kamelens, lejonets eller barnets. Kamelen är sömning, långsamt och självbelåten och ur kamelen växer sedan det rytande lejonet fram. Vi lämnar skocken och går ensamma och stolta i vår sanning.

Sedan kommer barnet fram, varken fogligt eller rebelliskt, utan oskyldigt och spontant och sann mot sig egen varelse. Vilken nivå du än är på så är det viktigt att tillåta dig själv att utvecklas till något nytt. Det är dags för växt och förändring. Det andra kortet talar om att din passion för något är tänd och igångsatt. Det är dags nu att låta din själ sväva, sväva högt om du känner att det behövs.

En ny början startar, du kan få nya idéer i arbetet eller för dig själv. Det är mycket stark positiv energi som kommer, kan vara en ny och en stark spirituell energi. Med den nya kraften som flödar inom dig så kommer det även insikter om syfte. Använd den nya starka positiva energin till att gå framåt, utvecklas för en bra och stark grund för framtiden.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *