Vecka 10

Du känner direkt om något av budskapen är till just dig. Det kan vara hela budskapet eller bara något eller några ord som känns starkare.

Någon form av relation så ser det ut som svek kommer fram och korten uppmanar att inte ge upp utan förlåt sveket och vet att din relation kan bli läkt. Välj att fortsätta och bygg på det som ni redan har byggt upp. Att välja kärlek är ett seriöst engagemang till den andre.

Nu kommer nyheter som är värda att fira stort och drömmar kan bli sanna. Fortsätt skydda dina drömmar och håll dem nära ditt hjärta tills de är redo att släppas. Ljus och glädje och stort firande, för några kan det handla om födelsedagar, bröllop eller sina stora drömmar. Nu kommer allt att gå fort.

Några av er har väldigt mycket runt sig så du måste göra flera saker samtidigt. Många saker händer samtidigt att ta hand om. Försök att hitta en bra balans på just din väg. Sitt en liten kort stund och ta emot healing så du kan mindska på stressen samt få mer energi. Önskar dig en fin vecka!

Om du tvivlar be om inspiration från ovan

Var rädd om dig för det finns bara en du! Kram Britten

2 reaktioner på ”Vecka 10

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *