Vecka 2

Nu har vi fått känna på den riktigt kalla vintern här uppe i norr. Inte ens hudarna har varit sugna på någon längre promenad. Men förhoppningsvis blir det mildare ute nu den här veckan. Du kommer känna direkt om något är till just dig.

För några av er så kommer ni ta nya tag och oavsett om det handlar om ett vilande eller nytt projekt så är det dags. Gör det som du tänkt på så länge. Det är tid för lyckosamma satsningar. Låt din intention vara för det högsta bästa. Det blir en blomstrande god tid och något kommer att utvecklas framgångsrikt för dig.

För några handlar det om frigörsele och det är dags att kapa de band som håller dig fast och begänsar dina tankar. Tänk att du frigör dig från de personer och händelser som har gjort sitt i ditt liv. Du är värd att få vara du! Det finns alltid en orsak till allt som händer, lita på det! Tiden är mogen och det kommer på sikt att blir stor glädje.

Det finns två sidor av det mesta som kommer din väg. Tillsammans blir det en balans. Det är viktigt att försöka ha ett helhetstänk och se det hela ur ett större samanhang. Ta tid för dig själv och kanske meditera för det som du önskar och dina intentioner. Ditt andliga team är alltid med dig, be dem om hjälp.

Låt musiken komma tillbaka in i ditt liv

Jag är kärlek och glädje för mig själv och andra. Jag känner stor tacksamhet för allt jag har. Önskar dig en bra vecka och en fin start på det nya året! Kram Britten britten20@hotmail.com

6 reaktioner på ”Vecka 2

  1. Susanne Olsson skriver:

    Tack så mycket för fint budskap, alltid lika givande att läsa det du skriver ????. God fortsättning till dig också ♥️????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *