Vecka 46

I vanlig ordning så känner du direkt om budskapen är menat till dig och känner du inget nu så kanske nästa veckas budskap är menat för just dig.

För några av er handlar det om själsliga insikter och kanske även ett spirituellt växande. Tillåt dig att vara öppen på varje nivå. Upplever du att energiflödet är blockerat så bör du inte grubbla för mycket utan istället höja din vibration genom att göra saker som gör dig glad. Tillåt att healing och välsignelser når fram till dig utan att du känner dåligt samvete.

Kärleken övervinner allt sägs det. Handla kärleksfullt så ger det rena fina energier som hjälper allt framåt. Äkta kärlek och bra relationer bör komma från bägge håll i omtanke och respekt. Några av er upplever att nya fräscha energier och kanske även en sorts pånyttfödelse. Låt kärleken växa med framgång.

Fina vibrationer med glädje och inspiration med goda vänner. Boka in något trevligt så du får ett avbrott från vardagen. Funderar du kring en person så kan du lita på hen. Fyll på med livsenergi så kommer vardagens gråa skimmer blekna! Önskar dig en fin och varm vecka!

Lyssna till själens visdom

Det finns tid till att svara på frågor och läggningar mejla britten20@hotmail.com eller skriv till mig på messenger för prisuppgift eller beställning. Ni får ha lite överseende med att det kan vara lite kö innan just du får svar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *