Vecka 3

Redan mitten på Januari och vi alla känner av det nya som blir efter jul och nyår och då man städat bort julen. Dagarna har blivit betydligt ljusare speciellt för oss som bor i norr.

För några av er så är det en läkande energi och saker och ting faller på rätt plats och allt blir definitivt som det ska vara. Sök efter de som är nära dig och som stöttar dig. Lyssna på musik som du tycker om och gå ut om du har möjlighet när vår naturliga energikälla solen lyser. Naturen är ren medicin för kroppen och själen.

Otroligt stark kärlek kommer upp och några kan få ett frieri. Kärleksänglarna är runt några av er och ni känner redan av vårkänslor som spritter i hela kroppen. Omfamna förändringen som en möjlighet och det är dags att ta ett beslut kring vad du vill i kärleken. Locka fram barnasinnet.

Många av er har stora erfarenheter sedan tidigare då det varit tuffa tider och några av er har just passerat en tuff tid på det personliga planet och nu börjar det ljusna och livet känns lugnare. Nu kommer saker att röra sig framåt med intensiv och snabb energi. Vet att du klarar av allting just nu trots att du upplever det som en utmaning. Älvorna hälsar att du ska tro på dig själv. Önskar dig en fin vecka!

Jag är 100% ansvarig för mitt liv

Det finns tid till att svara på frågor och läggningar mejla britten20@hotmail.com eller skriv till mig på messenger för prisuppgift eller beställning. Ni får ha lite överseende med att det kan vara lite kö innan just du får svar.

4 reaktioner på ”Vecka 3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *