Vecka 48

Här kommer budskap för vecka 48 och många av oss förbereder inför den stora familjehelgen. Prioritera och stressa inte för mycket. Önskar er en fin vecka!

Några av er behöver släppa fram glädjen. Gör något riktigt roligt och sätt din intention till glädje i allt du gör. Kanske det är dags för att bjuda till fest? Gör slag i saken och vänta inte på att glädjen ska komma till dig. Skapa din egen glädje!

Flera av er behöver återhämtning. Det är dags för att prioritera vila och pauser. Älska och uppskatta din kropp och lita på att allt kommer att hinnas med ändå. Återhämta sig är den bästa investeringen.

Förlåtelse innebär accetans och kommunikation. Är det något som finns kvar sedan gammalt så släpp taget och låt det stanna kvar i dåtiden. Ta vara på och var närvarande och äg det som är nu.

Det finns tid till att svara på frågor och läggningar mejla britten20@hotmail.com eller skriv till mig på messenger för prisuppgift eller beställning. Ni får ha lite överseende med att det kan vara lite kö innan just du får svar.

2 reaktioner på ”Vecka 48

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *