Utveckla andligheten

För några av er så kommer det att hända en hel del just nu med din medialitet/andliget. Ängel Mikael finns med och stödjer upp ditt rotchakra och även Uriel hjälper till med ditt kronchakra. Lita på det som du känner inom dig för det är din stora vägvisare i livet. Du kommer att utvecklas stort just nu.

Någon av er har hakat upp sig på någon situation eller person runt dig. Känns nästan som det maler hela tiden i huvudet och du kan inte släppa det eller komma på en bra lösning. Det bästa du kan göra just nu är att släppa det till ditt andliga team runt dig så kommer de att ge dig en lösning på problemet. Allt kommer att blir bra.

Någon står inför ett större beslut om vilken väg man ska ta eller satsa på. Det känns som den ena vägen lockar dig mer men samtidigt så är det kanske inte vägen som är den mest hälsosamma för dig. Tänk på flera olika aspekter innan du tar det stora beslutet.

Jag släpper min stress och oro

Det finns tid till att svara på frågor och läggningar mejla britten20@hotmail.com eller skriv till mig på messenger för prisuppgift eller beställning. Ni får ha lite överseende med att det kan vara lite kö innan just du får svar.

4 reaktioner på ”Utveckla andligheten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *