Ge upp

föråldrade föreställningar om dig själv. Släpp begränsande idéer om dig själv som kommer från det förflutna. Då kan du äga din kraft som ökar i omfattning. Frigör dina sinnen och släpp gamla mönster, tankar och handlingar. Välkomna nya lärdomar i ditt liv.

Någon större kamp tar slut och du bör ta en paus för att reflektera och få annan insikt. Kan vara att du undertecknar viktiga dokument eller kontrakt. Skratta och njut av glädjen som du känner nu när kampen är över.

Det blir en bra förändring och ditt andliga team har hört dina önskningar. Det blir en sann och glädjefull förändring som innebär att det blir harmoni i vardagen för dig. Släpp ut håret och fira stort för nu kommer det som du så länge önskat.

Jag är trygg i mig själv

Det finns tid till att svara på frågor och läggningar mejla britten20@hotmail.com eller skriv till mig på messenger för prisuppgift eller beställning. Ni får ha lite överseende med att det kan vara lite kö innan just du får svar.

6 kommentarer

  1. Se fint och varmt i hjärtat att se att du är här igen 🙏🏻 Har tänkt mycket på dig och dina vackra budskap ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *