Värme, glädje och energi

Några av er har haft verkligen fullt upp nu senaste tiden. Det känns som det har varit ganska tungt och grått. Kan vara att du har försökt för mycket att göra andra nöjda och glada och åsidosatt dig själv och dina behov. Ta och koppla av och fyll på dig själv med glada och positiva känslor. Spendera tid i naturen och se och känn allt vackert och dess energi. Brukar du gå till en speciell plats i skogen så kanske det är tid att söka ett nytt favoritställe.

Det arbete och den tid du har lagt ner på något ger utdelning. Njut av dina investeringar som blommar och känn värmen, glädjen och energin det ger dig. Några ska dela sin andliga visdom som de besitter. Luft och Öster och attraktionslagen är viktigt.

Inom oss har vi både maskulin och feminina aspekter och för att det ska vara perfekt harmoni så behöver de bägge vara lika balanserat. Den maskulina är positiv och dömande och feminina är negativ och medkännande. När bägge är i perfekt riktning blir vi vårt sanna jag. Omfamna, älska och värdera båda sidor som du har.

Jag är fantastisk i livet

Det finns tid till att svara på frågor och läggningar mejla britten20@hotmail.com eller skriv till mig på messenger för prisuppgift eller beställning. Ni får ha lite överseende med att det kan vara lite kö innan just du får svar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *