Stagnerad energi

Det är aldrig försent att börja med hälsosam kost. Omge dig med gröna växter och vackra blommor. Vi lever i symbios med växterna. De har en lugnande effekt på våra sinnen och renar luften du andas. Be ärkeängel Metatron rena och öppna dina chakran med heliga geometriska former.

Vill du attrahera in kärleken i ditt liv så kan det vara en bra idé att göra en sorts transformation inom dig. Vet att du har både en inre och yttre skönhet och låt den lysa klart för det är där den sanna skönheten bor. När det vackra inom dig får lysa igenom, förstärks även ditt yttre.

Allt är energi, allt du säger och tänker och det du gör idag kan påverka längre fram i tiden. När du har den kunskapen så vet du även att du kan “blockera” upp energi. För att komma fram till att energihjulet snurrar på med överflöd så sök inom och runt dig. Rena, städa och planera runt dig så ska du se att allt börjar rulla på igen. Önskar dig en fin dag!

Jag är redo att acceptera kärlek i mitt liv

Det finns tid till att svara på frågor och läggningar mejla britten20@hotmail.com eller skriv till mig på messenger för prisuppgift eller beställning. Ni får ha lite överseende med att det kan vara lite kö innan just du får svar.

3 reaktioner på ”Stagnerad energi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *