lördag 23 januari

Här kommer budskap för idag lördag och du bör vara beslutsam i det som du vill när det kommer till din familj. Känner du att du har för lite information så sök eller ta hjälp av en experts råd innan du tar ditt slutgiltiga beslut.

För några av er handlar det om sann kärlek som varar en lång tid och att man gör ett val utifrån det man känner i hjärtat. Kärleksparet som öppnar upp och väljer varandra. Det som du har manifesterat i kärlek kommer att slå in och dina önskningar blir sanna.

Med den renaste intentionen så bör du omsluta din energi och kropp med ett skydd som är för ditt högsta bästa. Låt dig inte bli för påverkade av andra och andras energier idag.

Änglarna hälsar att du snart får goda nyheter som rör en gammal vän eller familjemedlem

Det finns tid till att svara på frågor och läggningar mejla britten20@hotmail.com eller skriv till mig på messenger för prisuppgift eller beställning. Ni får ha lite överseende med att det kan vara lite kö innan just du får svar.

8 kommentarer

  1. Jag undrar så om jag snart får ett nytt jobb som jag kan få må bra på?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *