tisdag 11 och onsdag 12 januari

Ja då har vi gjort bort storhelgerna och vardagen börjar rulla på som vanligt. Här kommer budskap för idag tisdag 11 och imorgon 12 januari. Du känner direkt om det är menat till just dig.

Känner du att det är tråkigt/jobbigt just nu. Öppna dina ögon se alla möjligheter som finns för dig. För några utav er så är det något dolt som kommer att komma fram i ljuset – kan vara något gammalt minne som poppar upp. När det som är dolt avslöjas kan vi bli fria.

Nu är det en magisk tid för en del av er och dina önskningar kommer att bli sanna. Det du drömt om kommer att slå in. Alla änglarna finns med som skydd och hjälper till att det ska bli så. Det kan vara ett viktigt kontrakt/avtal som kommer att skrivas.

Några av er ska skynda på snabbt och ta fram styrkan. Var engagerad och tänk kvickt. Ska du välja så välj det logiska framför känslorna. Det kan bli en skyndsam förändring som gör att du åker och eller utvecklas snabbt framåt.

Ängel Harahel säger att du snart får ett brev eller mejl med de nyheter du har hoppats på

Det finns tid till att svara på frågor och läggningar mejla britten20@hotmail.com eller skriv till mig på messenger för prisuppgift eller beställning. Ni får ha lite överseende med att det kan vara lite kö innan just du får svar.

10 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *