fredag 4 december

Lyssna till ditt hjärta och lita på dina intuitiva insikter och du kan lita på det som du får till dig. Alla har en kärleksfull sida och det är dags att visa den och dina känslor. Har du drömmar så sätt dem i verket och ta hand om dig själv och andra.

Tvivla aldrig på att du kan göra skillnad. Med din kreativitet och förmåga att vara innovativ så kommer det att bli framgång. Gör en god gärning för någon annan för det kommer alltid att komma tillbaka till dig i större format. Några av er har en person runt er som är lugn och kan designa som hjälper dig.

I dag blir vi påminda om att vi ska lysa vårt ljus som ger andra massor av positiv energi. Finns det något obearbetat som behöver helas så är det rätt tid för att hela och sedan släppa det en gång för alla. Önskar er en fin fredag!

Din själ inkarnerade på jorden för att uppleva kärlek i fysisk form

Det finns tid till att svara på frågor och göra läggningar mejla britten20@hotmail.com eller skriv till mig på messenger för prisuppgift eller beställning. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar.

8 reaktioner på ”fredag 4 december

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *