måndag 30 november

Här kommer budskap till dig igen och det är som vanligt inte till er alla som läser. Du känner direkt om det är menat till dig. I dag på fm så har vi fullmåne/förmörkelse och den är på den 8:e graden i tvillingarnas tecken. Siffran 8 är en karmisk siffra och det innebär att det är många utav er som släpper något som har följt med er länge och får en sorts pånyttfödelse. Den 14:e december är nästa förmörkelse så från och med idag till den 14:e så finns det en energiportal.

Känner du ilska och sårbarhet och har gjort det en tid nu så är det tid att släppa de känslorna. Du har skydd bakom dig och de vill att du ska känna dig säker och trygg. Änglarna är med runt om oss. Framtidens potential är tillgänglig för dig – både att se och att förändra till det bättre. Lita på din intuition och du har kraften att manifestera det som du behöver och vill.

Du kan flyga högt just nu, vilket kan hota andra. Men gå inte ner för andra kommer snart att inspireras av ditt exempel. Öppna dina ögon och se magin som finns runt dig. Du får mer energi om du är i naturen just nu.

Din ängel vill att du ska veta att din nuvarande utmaning driver dig att vara bestämd och självsäker. Var villig att stå upp för dig själv och försvara din position. Du har rätt att befria dig från dem som ger dig drama i ditt liv. Önskar dig en fin dag!

Änglarna hälsar att de strävar efter att lyfta ditt liv in i det eviga ljuset

Det finns tid till att svara på frågor och göra läggningar mejla britten20@hotmail.com eller skriv till mig på messenger för prisuppgift eller beställning. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar.

12 reaktioner på ”måndag 30 november

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *