lördag 21 november

Här kommer budskap till er och du känner direkt om det är menat till just dig.

Några av er har avgett ett löfte till någon och det kan handla om en flytt. Det kanske är dags att se över marknaden vad som erbjuds. Handlar det inte om fysisk flytt så gör den energiska avsikten att gå in i en mer glädjande och optimistisk inställning.

Res dig över problemen som du upplever för när du är mitt i så är det svårt att se lösningen. När du får ett helt nytt perspektiv så kommer du se en ny väg ut och lösningen på problemet. Släpp tvivel och rädsla, känn istället tillit till att det kommer att ordna sig oavsett vad som sker.

Be om hjälp av de som finns runt dig sen kan du även be änglarna att skydda dig och älvorna säger att det är dags att be om änglalik hjälp nu. Var tacksam för du har mycket att fira, en djup känsla av frid, glädje och förnöjsamhet.

Ärkeängel Uriel hälsar att du vet vad du ska göra

Det finns tid till att svara på frågor och göra läggningar mejla britten20@hotmail.com eller skriv till mig på messenger för prisuppgift eller beställning. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *