måndag 9 november

Ny vecka och nytt budskap som gäller för idag måndag 9 november. Du känner direkt om några rader eller några få ord är till just dig.

De generella energierna handlar en hel del om kärlek just nu. Dagens budskap till er uppmanar dig att vårda dig själv. Det är för mycket att göra just nu så du bör stanna upp och hitta tillbaka till din inre kraft så att du känner frid och lugn inom dig. Du bör lyssna på ditt högre jag som guidar dig rätt idag.

För en del av er så gör ni er redo att gå över förvandlingens/förändringens bro för att gå in i det nya ljusfyllda äventyret. Du är på en plats där du kan förvandla ditt gamla liv till något nytt. Har det funnits ohälsosamma mönster och tankar så bryts de nu och gammalt beteende är nu redo att ändras till en mycket högre energinivå.

Fundera idag vad du känner dig tacksam för istället för att fokusera på det som du inte har. Uttrycker du tacksamhet varje dag så kommer du att attrahera in positivitet och upplyftande energi till ditt liv. Se på ditt liv ur ett helt annat perspektiv. Se och känn tacksamhet för en sak som du har varje dag och märk skillnad i den positiva energin som flödar in i ditt liv. Önskar dig en fin måndag!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 300 kr eller enstaka frågor för 100 kr styck. Veckans budskap kostar 100 kr.

Ängel Azariel säger att du ska önska dig det du allra mest vill ha, så kommer det att gå i uppfyllelse.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

8 reaktioner på ”måndag 9 november

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *